ByzRev 06.2024.005: Michiel D. J. Op de Coul (ed.), Theodori Prodromi Epistulae et Orationes: (Corpus Christianorum Series Graeca 81). Turnhout: Brepols 2023. - Polemis, Ioannis (The Byzantine Review, 2024)
Michiel D. J. Op de Coul (ed.), Theodori Prodromi Epistulae et Orationes (Corpus Christianorum Series Graeca 81). Turnhout: Brepols 2023. cxxxii+182 pp. – ISBN 978-2-503-54413-7