ByzRev 06.2024.002: Maria Bakondiu – Olga Gratziu (Hrsg.), Η γλυπτική στη βενετική Κρήτη (1211–1669).: Τόμ. Α΄: Μελέτες, τόμ. Β΄: Lapidarium. Herakleio: Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης 2022. - Ranoutsaki, Chryssa (The Byzantine Review, 2024)
Maria Bakondiu – Olga Gratziu (Hrsg.), Η γλυπτική στη βενετική Κρήτη (1211–1669). Τόμ. Α΄: Μελέτες, τόμ. Β΄: Lapidarium. Herakleio: Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης 2022.