ByzRev 06.2024.021: Maria Manolova-Voykova, Византийска керамика от българското черноморско крайбрежие (VIII–XIV в. сл. Хр.): [Byzantine Pottery from the Bulgarian Black Sea Region (8th–14th c.)]. Varna: Онгъл 2023. - Bikić, Vesna (The Byzantine Review, 2024)
Maria Manolova-Voykova, Византийска керамика от българското черноморско крайбрежие (VIII–XIV в. сл. Хр.) [Byzantine Pottery from the Bulgarian Black Sea Region (8th–14th c.)]. Varna: Онгъл 2023. 354 pp., 11 figs., 122 pls. – ISBN 978-619-258-012-4